Salta dia negro / zwarte dag

Onze auto is in de avond opengebroken. We hadden de kleine tasjes en spullen die we altijd bij ons hebben in de kofferbak gezet zodat niets te zien was, maar de dieven hebben met geweld  ook de kofferbak open gebroken. Daar hadden we ook een koffer vol cadeaus die we sinds Canada aan het  verzamelen waren. De waarde in geld is hoog, maar de emotionele waarde is veel hoger, het is zeer pijnlijk. Wij zijn de hele dag in politiebureau, garages ( sloten zijn vernield en radio ook gestolen), autoverhuurder Europcar ( die helemaal niets doet, sorry we werken op franchise basis en ik heb helemaal niets te maken met europcar van Buenos Aires…) hij zorgde alleen voor het adres van een garage waar de auto op onze kosten is gerepareerd. Onze multifocale zonnebrillen, boeken, kaarten, schoenen, petten, hoeden….alles weg.

.?????????

Uds familia ya lo sabian.

 

1 thought on “Salta dia negro / zwarte dag

  1. Wat erg dat er ingebroken is in de auto en dan alle spullen gestolen.
    Veel sterkte en ik hoop dat jullie snel weer de reis kunnen vervolgen.

Comments are closed.