Sta Lucía – Nueva Helvecia – Colonia

image
Tjeerd Quinta Capurro

imageWij zijn in  Quinta Capurro geweest voordat wij Santa Lucia verlieten, deze quinta (zoals vroeger gebruikelijk was werd alleen voor vrije dagen en vakanties gebruikt, rijke mensen hadden zulke eigendommen buiten de stad). Er is weinig geld voor onderhoud, men doet wat hij kan. / Fuimos a Quinta Capurro antes de dejar Sta Lucía. La quinta y demas casas tienen que restaurarse. Hacen lo que pueden conmiy poco personal.

image

Guayaba bloem flor de los guayabos
Guayaba bloem
flor de los guayabos

image

La quinta es muy grande / De quinta is heel groot

image

Quinta capurro
Quinta capurro

Daarvandan zijn we naar Nueva Helvetia ( nieuw switzerland) gegaan en in een heel goed restaurant gegeten, MaJú. / De ahí seguimos a Nueva Helvecia, encontramos un restaurant buenísimo, MaJú.

MAJU restaurant
MAJU restaurant
MaJu
MaJu

In Colonia hebben wij de bagage in La Posadita gezet en de auto teruggebracht. Hieronder deel van onze badkamer in La Posadita de la Plaza. / En Colonia despues de dejar todo en la Posadita fuimos a de olver el auto. Aqui abajo parte de nuestro baño.image

Badkamer Posadits
Badkamer Posadita

En dan de laatste borrel in Colonia.

Bodega Colonia
Bodega Colonia

image