Montevideo(2)


Vandaag is het zondag en alles is dicht. Ons hotel ligt in Punta Carretas, een mooie buurt, op loopafstand is er een mooie kerk,een groot park, een plein, winkels en een shopping center. De bank waar wij geld kunnen halen is in de shopping center, dus wij erheen.  De kerstdecoratie is aangebracht en de mall is eigenlijk heel mooi, als we tijd hebben gaan wij het goed bekijken / Primero fuimos a sacar plata al banco que queda en el mall de este barrio, Punta Carretas. Ya adornaron todo para Navidad. El mall es  bonito y hay de todo.

image image

Punta Carretas Mall
Punta Carretas Mall

Dan zijn wij naar een bekende zondagsmarkt gegaan “feria narvaja” geloof ik. Het is heel erg groot, een deel is gewoon fruit en groente, kleding, etc en in het andere deel vind je alleen antiek en curiosa. Je kan meer dan 24 straten lopen. Het was heet dus we hebben niet alles gezien. / De ahi nos fuimos a una feria de domingo muy conocida aqui, creo que se llama feria de Narvaja, no estoy segura. Toda una calle de cuadras y cuadras, mas de doce tiene de todo y otra cuadra paralela tiene puras antiguedades y vejestorios. Muy entretenido, pero hacia tanto calor que no vimos todo

image

image

image

image

Straatkunst is er ook / Arte callejero

image image

image

Daar hebben we gevraagd waar we koffie konden krijgen en we zijn gestuurd naar de belangrijkste straat, 18 de julio hoek Minas. Ideaal. Goede koffie en wij zaten buiten in de schaduw met een lekker briesje. Wij hebben daar een paar aardige Nederlanders ontmoet. / Alli preguntamos donde era agradable tomarse un café y nos mandaron a 18 de julio con Minas. Un cafe restaurant super agradable. Con una terraza con sombra y una brisa miy necesaria con el calor. Alli conocimos a una pareja holandesa.