Tacuarembó

Gauchos
Gauchos
image
Gaucho met paarden Gaucho llevando caballos
Gauchos camino a Rivera Op weg naar River
Gauchos camino a Rivera
Op weg naar Rivera

Tacuarembó is de grootste stad in het binnenland. Alle hotels waren vol, wij konden gelukkig een grote kamer in een leuke hotel vinden. Hotel del Fraile. De eigenaar was heel behulpzaam en aardig. Wij hadden een ander hotel geboekt maar de kamer was klein en lelijk. Toen heb de eigenaar van het lelijke hotel en andere hotels gebeld totdat hij een kamer voor ons vond. Wie doet dat? Alleen de mensen van Uruguay, ze zijn zo aardig. /
Tacuarembo es la ciudad mas grande del interior. Si estas alli no te lo crees, pero es asi. Todos los hoteles estaban llenos. Por suerte encontramos una habitacion en el Hotel del Fraile. El dueño del hotel donde habiamos reservado, la,pieza no nos gustó, llamó a diferentes hoteles hasta que nos encontró una. Fantástico.

Iglesia Taxiarembó
Iglesia Tacuarembó
Tacuarembó
Tacuarembó

image

V8 restaurant
V8 restaurant
Oude kassa, vintage.
Oude kassa, vintage. V8 restaurant

image

2 thoughts on “Tacuarembó

 1. Jullie hebben het weer fantastisch, heel erg leuk om dit te volgen, en dat je overal iets bij verteld. Kunnen we ons een beetje inleven haha.
  Nog veel plezier. …geniet ze

  Groetjes van Herman en Marga

  1. Leuk dat jullie ons volgen. Morgen gaan we naar de kust.
   Vandaag slechte wifi dus morgen zetten wij weer het vervolg.
   Groetjes

Comments are closed.