A Tacuarembó / Op weg naar Tacuarembó

Wij namen ruta 26. Wij wisten dat de weg slecht was maar dat zo belabberd was wisten we niet. Er is een en een diepe ronde gaten, lange gaten, bulten, plassen, noem maar op. En er is maar een plaats om te stoppen, maar heel de moeite waard. De koffie met taart was fantastisch. Bovendien is het een winkeltje, ze hebben alles, van werkbroeken tot speelgoed. Heel erg leuk.

Tomamos la ruta 26, es horrorosa, los baches, hoyos son inmensos y muy peligrosos, nos demoramos horas. Hay una sola parada, esta pareja tiene de todo y es todo limpio y perfecto. El café uno de los mejores que hemos tomado. Venden de todo, genial

Stop langs de weg Parada en el camino
Stop langs de weg
Parada en el camino

Het voordeel van langzaam rijden is dat je veel ziet.

image

Nandus
Nandus

Valle del Edén. Hier is een museum over Carlos Gardel, we zijn niet naar binnen gegaan. / Aqui hay un museo de Carlos Gardel, no lo visitamos.

Puente colgante Valle del Edén
Puente colgante Valle del Edén
El agua por encima del camino. Het water stroomde over de weg.
El agua por encima del camino. Het water stroomde over de weg.

image